Tips til at pynte dit køkken

I dag er et køkken ikke bare et sted, hvor der laves mad. Et køkken er typisk en integreret del af hele familiens liv. Det er her, at der sker noget. Der laves mad, snakkes, hygges, spises og meget mere. Derfor er det også en fordel at pynte køkkenet med interessante ting, så det bliver ekstra hyggeligt at opholde sig i dette rum. Men hvad kan du pynte dit køkken med?

Hæng rammer op på væggene

Har du store hvide vægge i dit køkken? Så er det værd at hænge rammer 70×100 op på væggene. Rammerne vil være med til at skabe en hyggelig stemning, og så vil de også bare være flotte at kigge på. Du bør sætte plakater i rammerne, som betyder noget for dig. Det kan være alt lige fra en musikplakat til en plakat med din yndlingsspise eller noget helt andet.

Hylde med krydderurter

En anden ting, der pynter gevaldigt, er noget grønt. Det kan være en god idé at have en hylde, hvor du placerer dine krydderurter. Krydderurter er lækre at bruge i madlavningen. Samtidigt vil de pynte i køkkenet, når de ikke bliver brugt.

Gamle køkkenting

Er du vild med ældre ting, kan du pynte dit køkken med gamle køkkenting. Der findes blandt andet en masse Madam Blå-køkkenting, som kan bruges til dette. Mange eksemplarer er så velholdte, at de endda kan bruges til det, som de oprindeligt var tiltænkt. Du kan derfor hænge et saltkar op ved komfuret, så du altid har den grove salt lige ved hånden, når du kokkererer.  

Kategori: Uncategorized
Udgivet: 12. januar 2023

Sponsoreret