Specialsyede læderhynder til dine møbler

Er dit spisebord omringet af flotte klassiske stole, som du og familien har haft glæde af i mange år? Stole bliver slidte med tiden, og det gælder især hynderne, vi sidder på. Hos Mosebo syer de nye hynder i læder efter mål, så du få glæde af dem i mange år frem. 

Giv dine stole nyt liv

Når vi køber møbler, er det ofte nogle, som vi påtænker at beholde og få glæde af i mange år. Det gælder, uanset om det er skabe, senge, borde eller stole, og for nogen gælder det især de helt store møbelklassikere. Når møbler flittigt bliver brugt, kan det undgås, at de bliver slidte. Det kan ofte ses på selve skelettet, men endnu oftere sætter brugssporene sig på hynderne. I stedet for at opgive stolene og måske købe nye, kan du få syet nye hynder, der passer præcis til den enkelte stol. Det klarer Mosebo med glæde og stor ekspertise, så har du hynder i læder, syer de gerne nye i specielle mål, og du er garanteret god service og høj kvalitet.

Erfaring med store møbelklassikere

Hos Mosebo ved de, hvad god kvalitet er. Deres læder fås i mange farver, så din stol kan få det helt rigtige udtryk igen. Folkene bag er yderst professionelle, og de ombetrækker flere møbelklassikkere blandt andet fra Arne Jacobsen, Børge Mogensen og Hans Wegner, så du kan roligt lægge dine stole i hænderne på Mosebo. Har du stole, der trænger til nye hynder? Så hop ind på bocom.dk og kontakt Mosebo, der står klar til at sy nye læderhynder til dine stole, så de atter er klar til at blive brugt.

Kategori: Bolig | Spisestue | Stuen
Udgivet: 4. december 2020

Sponsoreret