Skal du printe i 3D?

Er du hoppet med på den nye trend, nemlig at printe i 3D? Så har du også brug for pla filament. Pla filament er et af de mest populære materialer til 3D print. Pla står for Poly Lactic Acid, og er primært lavet af nedbrydeligt materiale, for eksempel sukkerrør. 

 

Hvad kan 3D bruges til i virkeligheden

Der er mange muligheder, når det kommer til 3D print. Og verden er blevet en helt anden, hvis du sammenligner den med dengang, det kun var muligt at printe på papir. En 3D printer kan printe en masse forskellige ting, og det er næsten kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænsen. 

 

I industrien bliver 3D også flittigt brugt, for eksempel er det muligt at bruge printeren, til at lave forskellige reservedele til fly. Det er dog ikke alt, for også forskellige proteser til mennesker, menneskeorganer, men også grej til køkkenet, blyanter og vaser, er blot nogle af de ting, man kan skabe med en 3D printer. 

 

Sådan kommer du godt i gang med at printe i 3D

Når det handler om at printe i 3D, er det selvfølgelig afgørende, at du har de nødvendige materialer, og det rigtige udstyr. Det vigtige er, inden du køber en 3D printer, at du har gjort dig nogle tanker om, hvad det er du gerne vil bruge din 3D printer til. Vil du gerne bruge printeren til at printe små prototyper, der gerne skal passe sammen i en større sammenhæng, er det selvfølgelig noget printeren skal være i stand til at kunne, og derfor meget vigtigt at have med i tankerne, inden du tager et valg om at anskaffe den smarte maskine. 

 

Kategori: Kontoret
Udgivet: 29. marts 2022

Sponsoreret