Skal du købe bolig?

Skal du i gang med at købe bolig? I forbindelse med en bolighandel er der meget, du skal holde styr på og sætte dig ind i. Det kan være overvældende for mange.

Du skal være opmærksom på, at der er ikke meget hjælp at hente hos ejendomsmægleren, da det er sælgerens mand. Du bør derfor alliere dig med en advokat i Århus, hvis du skal købe din første eller næste bolig i dette område.

Dette kan en boligadvokat gøre for dig

For det første er en boligadvokat en uvildig person. Derfor har denne type advokat ingen interesse i at tække hverken banker, forsikringsselskaber eller lignende, da det er din repræsentant.

Som din repræsentant vil boligadvokaten altid rådgive og vejlede dig i alle bolighandlens facetter ud fra dine interesser. Boligadvokaten vil sørge for, at du får det bedste udgangspunkt hele vejen igennem.

Boligadvokaten er med dig under hele processen

Du kan få en boligadvokat til at være med i hele processen. Det vil sige, at du har støtte både før, under og efter dit køb af en bolig. Du får blandt andet hjælp til:

  • Indholdet i købsaftalen og salgsopstillingen.
  • Tilstandsrapportens betydning for dig.
  • Finansiering af boligkøbet.
  • Forsikring (ejerskifteforsikring såvel som husforsikring).
  • Alt det administrative i forbindelse med bolighandlen.

Husk advokatforbeholdet

Det er altid vigtigt, at du får tilføjet et advokatforbehold i din købsaftale. Herved kan din boligrådgiver gennemgå aftalen for fejl og mangler. Derudover kan du trække dig fra handlen helt uden omkostninger, hvis der er noget galt.

Kategori: Bolig
Udgivet: 24. november 2020

Sponsoreret