Send en smuk buket til en du holder af

I dag findes der mange forskellige anledninger, som kræver noget helt specielt, det kan for eksempel være noget så simpelt som at sende en buket af sæsonens fineste blomster. At give en buket med årstidens blomster er noget, som mange mennesker er gode til, og ofte falder de smukke buketter da også i god jord hos den heldige modtager.

Hvem skal forkæles med en FLOWR-buket?

Hos FLOWR kan du finde et hav af flotte buketter, som alle er lavet af sæsonen mange flotte og farverige blomster. Netop farvesammensætningerne på de forskellige buketter er afstemte i forhold til årstiden, hvilket du blandt andet kan se på online på FLOWR.

Når du vælger en af de smukke buketter, bliver den bundet nøjagtig som på det billede, du ser på hjemmesiden. Det gælder både de blomster som buketten er lavet af, men det gælder også størrelsen. Den buket du ser, er med andre ord den buket, du giver.

Mange gange bliver flotte buketter sendt med kort varsel, det kan for eksempel være i anledning af, at der er kommet en lille ny til verden, måske i forbindelse med et nyt job, jubilæum eller noget helt tredje. Netop af den grund kan du hos FLOWR bestille en buket allerede dagen før den skal leveres. På den måde kan du også sikre dig, at den buket du giver, altid er helt frisk og derfor kan nydes i lang tid af modtageren.

 

 

Kategori: Bolig
Udgivet: 23. juli 2021

Sponsoreret