Sådan styler du støvletter

Vi må affinde os med, at de næste måneder ikke byder på vejr til sneakers og lærredssko – og derfor er det tid til at finde støvlerne frem! Støvletter til dame bør være en del af enhver kvindes garderobe, da de oftest er tidløse og dermed kan findes frem igen år efter år. Vi elsker dem især, fordi de kan styles med alt. Vi forstår dog godt, at det kan være svært at sammensætte en masse outfits med støvler, og derfor vil vi hjælpe dig her.

Style dine støvletter på forskellige måder

Nederdel

Her kan du vælge et par støvler med et højere skaft. Det vil nemlig komplimentere dine børn og syne dem længere, hvilket vil se super godt ud uanset, om du har bare ben eller nylonstrømper på.

Jeans

Er du iført stramme jeans, vil et par støvler gøre dit outfit let og elegant, men hvis du har løse bukser på, vil støvletter helt sikkert også være cool at tilføje. Du kan eventuelt tilføje en strømpe med glimmer eller flotte detaljer, som kan stikke fint frem i mellemrummet fra støvlens kant til buksekanten.

Almindelige stofbukser

Det er blevet mere og mere moderne at iføre sig stofbukser – måske endda habitbukser. Her skal du heller ikke tøve med at iføre dig et par støvletter. Selvom bukser som disse ofte stumper en smule, vil det se stilfuldt ud, at der er et lille stykke bar bud fra støvlen og op til buksekanten.

Kjoler

Støvler til kjole er også super fint. Her kan du igen lege med længden på skaftet, som kan bidrage med flere forskellige udtryk.

Kategori: Diverse
Udgivet: 8. december 2020

Sponsoreret