Sådan gør du din stue hyggeligere

Efter en lang dag, hvor er det så, du ender? Formentlig på sofaen i stuen. Derfor er det også vigtigt, at din stue er indbydende, så du har et lækkert sted at koble af, når du har brug for det. Der er mange måder, du kan indrette stuen, så den er behagelig at komme hjem til. Leder du efter inspiration, så læs videre!

Kom i gang med indretningen

Når det gælder stueindretning, er der utallige muligheder. Her er fem tilgange, du kan inkorporere i indretningen af din stue for at få den til at se mere hyggelig ud:

Bløde teksturer: Hvad er en stue uden tæpper og puder? Din stue ser hurtigt mere indbydende ud, når du inkorporerer bløde teksturer, og mulighederne er mange. Eksperimentér derfor gerne med farver, mønstre og materialer, når du vælger tæpper og puder.

Spændende vægge: Drag øjet op, og få rummet til at virke større ved at hænge kunst op på væggene. Du kan også prøve med et interessant spejl til at give rummet mere dimension.

Planter: Gør din stue mere indbydende med skønne planter. Udover at være flotte og farverige, bidrager planter til et bedre indeklima, når de omdanner CO2 til ilt. What is not to like?

Dekorative figurer: En god måde at tilføje et personligt ”touch” i indretningen af din stue er med flotte figurer. Der findes mange slags, så du er sikker på at finde figurer, der passer til netop din smag. Er du vild med stilfulde og finurlige designs, bør du overveje at anskaffe dig en Spring Copenhagen-hund.

Sofabord: Du kan give din stue et friskt pust ved at opdatere sofabordet. Du kan købe et nyt i en ny stil, men du kan også bare ændre dekorationerne på bordet, så der står noget nyt på det. Prøv gerne at placere stearinlys, planter eller modemagasiner på bordet.

Kategori: Stuen
Udgivet: 16. november 2021

Sponsoreret