Optimér din have på bedste vis

Om vinteren er der ikke så meget, du kan lave ude i din have. Men du kan gå i gang med at tænke over, hvad du gerne vil have ordnet i din have, så snart vejret tillader det. Det er altså en god idé at bruge vintermånederne på at finde ud af, hvordan du kan optimere din have. Derved har du nemlig noget at se frem til. Her finder du inspiration til, hvordan du kan optimere din have.

Kom af med alle de gamle træstubbe

Har der stået en del træstubbe i din have i lang tid? Så er det måske på tide, at de bliver fjernet. Du vil i hvert fald blive glad for ikke at skulle kigge på dem længere. Det er en hård opgave selv at fjerne træstubbe med en skovl og armkræfter. Så når du skal have fjernet træstubbe, bør du enten leje en stubfræser eller hyre et firma, der tilbyder stubfræsning

Fjern din gamle hæk

Du kan også gå i gang med at fjerne din gamle hæk. Det kan være, at hækken er vissen eller hullet, så du skal have en ny. Men det kan også være, at du skal overveje at få et hegn rundt om haven i stedet. Det kommer an på, hvad der giver bedst mening for dig og din have. 

Lav en skøn grøntsagshave

Når du har fået fjernet dine træstubbe, så kan det være, at der er blevet plads til nogle højbede, der kan bruges til at plante grøntsager i. 

Kategori: Haven
Udgivet: 10. januar 2024

Sponsoreret