Nyt spejl uden for meget besvær

Går du og overvejer et nyt spejl eller måske et ekstra, men du har ikke selv de helt store håndværkerevner? Frygt ej! Et wallsticker spejl kan være den helt rigtige løsning for dig. Det er nemt at opsætte, og så koster det ikke alverden. 

Spejlet, alle kan sætte op.

Et wallsticker-spejl er et spejl for dig, der nemt og hurtigt vil tilføje et nyt spejl til dit hjem, men uden at skulle bore en masse huller i væggen først. Med et wallsticker-spejl fra superprice.dk skal du nemlig bare klistre spejlet fast på en væg, et skab, eller hvor du nu ønsker det placeret. Det tager kun 2 minutter og kan nemt flyttes igen, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at placere det et andet sted. Spejlet kommer i en standard størrelse på 100 x 60 centimeter, men kan også vælges i mindre og større størrelser, så du kan få et, der passer perfekt til rummet.

Fornuftige priser og hurtig levering

Superprice.dk har siden deres start i 2011 specialiseret sig i udstyr og tilbehør til markedets skarpeste priser. De importerer varerne direkte fra producenterne rundt om i verden, hvilket betyder, at der ikke er et dyrt mellemled, som skruer priserne op. Derudover tilbyder de dag-til-dag-levering, hvis du bestiller varen inden kl. 15. På den måde slipper du for at skulle gå og vente længe på dine varer, og du undgår at betale overpriser. Yderligere har du 14 dages returret, hvis du skulle finder ud af, at spejlet alligevel ikke passer helt til der, du havde tænkt, det skulle hænge. Gør håndværkerjobbet nemmere for dig selv med et wallsticker-spejl.

Udgivet: 9. september 2020

Sponsoreret