Masser af fordele med LED-pærer

Der er ingen tvivl: LED pærer er belysning, der er kommet for at blive. I mere end 100 år har glødepæren været at finde i vores hjem. Nu tager LED-pæren over, og den har masser af fordele. 

Lavere energiforbrug og længere levetid

Et mere stabilt og konstant lys uden flimmer; brændetid i op til 50.000 timer og en betydelig lavere elregning. Hvad er der ikke at synes om? Glødepæren har været til i mere end 100 år, og da den blev opfundet, var det en revolution uden lige inden for belysning. Stearinlys, petroleumslamper og kaminer kunne skiftes ud med glødepæren, og det var pludselig nemmere at tænde lys i mørke. I dag er det LED-pæren samt A-pæren, der har overtaget belysningen i vores hjem. I stedet for et højt energiforbrug på omkring 35 watt, kan LED-pæren nu nøjes med et forbrug på 3-5 watt, og så har den en betydelig længere levetid. 

Den rette stemning med den rette belysning

Når du skal skifte LED-pære, har du flere muligheder. Der findes forskellige slags, heriblandt LED strips, der kan hænge steder, hvor der ellers ikke er plads til en lampe, og endnu bedre så kræver LED-pærer ikke specialfatninger, så de passer altså til de forskellige sokkeltyper. De kan være erstatning for alle former lyskilder, så det er oplagt at installere dem i hele hjemmet. Du kan vælge mellem forskellige farvetemperaturer til belysningen, så den passer præcis ind i det enkelte rum, og så lyset bliver præcis, som du ønsker. LED-pærer har kun fordele, og der er ingen tvivl om, at du bliver glad for den bedre belysning, og at elregningen bliver taget bedre i mod.

Udgivet: 21. august 2020

Sponsoreret