Kvalitetsmarkiser fra Frirum

Det er dejligt at sidde i solen, men ind i mellem kan det være dejligt med et alternativ. Find et udvalg af kvalitetsmarkiser hos Frirum, der også tilbyder specialsyning og montering.

Glæder du dig til sommerdagene i haven, de lune sommeraftner på terrassen med et glas rosé i hånden eller et hyggelig aften i regnvejr, så er markisen din bedste ven. Frirum producerer kvalitetsmarkiser og tilbyder både skræddersyning og montering. Frirums kollektionen er af 100 procent spun-farvet akryl, der bevarer dugens farveglans i mange år. Dugene er miljøvenligt imprægneret, smudsafvisende og af nyeste teknologi fra verdensførende fabrikanter. Markiserne er designet på en måde, så det er en elegant kvalitetsmarkiser, der både matcher danske huse og det nordiske vejr, og derfor er det et oplagt valg til dig, der ønsker en markise, der er lavet særligt til danskere.

FrirumMarkisen er produceret af specialister i Tyskland og består udelukkende af  kvalitetsmaterialer fra verdensførende fabrikanter. Markisen både ligner kvalitet, føles af kvalitet og er af høj kvalitet. Der er 5 års garanti på markiserne, og de regnes for at have 25 års levetid.

Der er mange gode grunde til at få en markise – den giver muligheder, som eksempelvis en parasol ikke kan klare – blandt andet som skygge, varme om aftenen og som halvtag, når det regner. Når du bestiller en markise fra Frirum, kan du selv bestemme, om du vil have den professionelt monteret, eller om du selv har lyst til at gøre det. Frirum har vejledninger og guidelinjer til dig, der selv vil montere. Find kvalitetsmarkise her.

Kategori: Haven
Udgivet: 7. juli 2020

Sponsoreret