Hvilken størrelse cafeborde bør jeg vælge?

At starte en café kan være en stor opgave, især når det kommer til at vælge de rigtige cafemøbler. Et af de spørgsmål, som mange undrer sig over, er, hvilken størrelse selve cafebordene skal være?

Det skal du overveje

Uanset om du vælger borde til indendørs eller udendørs brug, afhænger valget af bordets størrelse af to vigtige faktorer

  • Størrelsen og formen af gulvpladsen
  • Antallet af gæster, du gerne vil kunne have plads til på én gang

Når du beslutter dig for størrelsen af bordene, er det vigtigt, at du er opmærksom på enkelte faktorer. Du skal nemlig tage højde for, at dine kunde skal have mulighed for at kunne trække deres stole nemt ud samt har tilstrækkelig med plads til at bevæge sig rundt. Det vil ikke være særlig godt, hvis kunderne nærmest skal gå i zig-zag og har svært ved at finde frem til toilettet – på grund af de mange borde.

Andre vigtige overvejelser

Rummet er en af de vigtigste overvejelser ved køb af cafeborde, da ingen ønsker at sidde så tæt på det næste bord, at det føles trangt og ubehageligt. Tilbyd så meget plads at alle dine kunder vil få en behagelig kundeoplevelse.

Desuden er det værd at have borde i forskellige størrelser, så der er noget til enhver gruppe. Er dette ikke muligt på grund af indretningen eller gulvpladsen, kan du altid nøjes med cafeborde til to personer. Kommer der en gruppe ind på seks, kan du placere tre borde lige ved siden af hinanden. Køb cafeborde hos Zederkof.

Kategori: Diverse
Udgivet: 25. august 2020

Sponsoreret