Har du brug for nye gummibånd?

Vi kender alle de klassiske gummibånd, som vi i dagligtale kalder elastikker. De er en fast del i mange køkkener, hvor de hver dag gør, hvad de er bedst til, nemlig at holde madpakker lukket, og sørger for, at poserne omkring madvarer holdes tæt lukket. 

Naturgummi

Du har sikkert haft dem omkring madpakken, da du selv gik i børnehave og skole, og måske er det i dag dine børns madpakker, der holdes lukket med gummibåndene. Der er ingen tvivl om, at de små brune bånd har været en succes, siden de for mere end 50 år siden kom til Danmark, og især i køkkenet bliver de fortsat brugt med største glæde. Gummibåndene stammer fra Thailand og er af naturgummi, så du kan bruge dem uden dårlig samvittighed overfor miljøet.                 

Fås i flere størrelser

Mange har de klassiske gummibånd, nemlig nummer 20, i målende 100 x 1,7 mm. I en pose med dem får du cirka 2.414 styk, så du kan bare bruge dem lige så tit, det er nødvendigt, uden hele tiden at være nødt til at tænke på, om pakken nu også bruges for hurtigt. Den klassiske størrelse er dog ikke de eneste, du kan få. Andre mål lyder på 300 x 1,3 mm og 50 x 1,7, og så kan du også få endnu større modeller helt op til målene 120 x 8 mm til de større poser, eller hvad du ellers har brug for, der skal lukkes tæt med et gummibånd. De forskellige størrelser gør det muligt for dig at bruge dem til flere ting, og på den måde kan du kun få endnu mere glæde af dem i hverdagen.

Kategori: Køkkenet
Udgivet: 25. november 2020

Sponsoreret