Giv dit hjem liv og farver med budgetvenligt tapet

At vælge det rigtige tapet til dit interiør kan føles som en stor opgave. Farver, stilarter, mønstre og teksturer er alle faktorer, du skal overveje. At vide hvad du skal kigge efter, hjælper dig med at tage det bedste valg til dine forskellige rum.

Her kan du bruge tapet

Der er mange forskellige måder, du kan bruge tapet på i din bolig. Du kan anvende det på væggene i hvert værelse eller kun på en enkelt væg. Du kan også dele de enkelte vægge op således, at den øverste del er tapet, og den nederste del er træ eller et andet materiale.

Få værelser til at syne mindre eller større

Har du et værelse, du ønsker skal syne større eller mindre, kan et tapet gøre underværker. Det er størrelsen på mønstret, der gør forskellen. Bruger du et tapet med et stort mønster og en mørk baggrund, kommer rummet til at se mindre og hyggeligere ud.

Gør du derimod det omvendte og bruger et lille mønster på en lys baggrund, kommer et lille rum til at se større ud. Det gør naturligvis også, at du kan få et i forvejen stort rum til at se endnu større ud.

Få vægge til at syne højere og længere

Er der lavt til loftet, kan du tilføre en illusion til rummet om, at der er højere end i virkeligheden ved at anvende et tapet med lodrette striber. Skal rummet i stedet syne længere, er det horisontale striber, der er brug for. Striberne kan være både brede, smalle eller uregelmæssige. Det har ikke den store betydning.

Her finder du gode eksempler på billig tapet.

Kategori: Stuen
Udgivet: 25. august 2020

Sponsoreret