Få mere plads til overskuelig husleje

En af de helt store fordele ved et rækkehus er, at du får mere plads end i de fleste lejligheder, og så er kvadratmeterprisen på rækkehuse mellem 40 og 80 procent lavere. Kig forbi hdejendomme.dk, hvor du kan leje rækkehus.

Den prisbevidste løsning

Er du på udkig efter din næste bolig? Spiller husleje og forbrugsomkostninger en stor rolle i forhold til antal kvadratmeter? Så kan et rækkehus være den bedste løsning for dig. Måske kigger du på bolig i Region Midt eller i Nordjylland, hvor rent faktisk i gennemsnit får 80 procent flere kvadratmeter for pengene, når man sammenligner med lejligheder. Det er en betydelig forskel, der kan have stor betydning for dit valg af at leje et rækkehus. Derudover er forbrugsomkostningerne lavere, idet du har naboer på begge sider af din bolig, som hjælper til opvarmningen. Yderligere har de fleste områder med rækkehus også fælles vej og parkeringsområde, som bliver belyst af kommunen eller ejerforeningen, hvilket naturligvis gør at I er flere om at dele regningen.

Eksperter i udlejning af ejendomme

HD Ejendomme har i mere end 20 år arbejdet med istandsættelse, opbygning og udlejning af ejendomme til private og erhverv. De har i dag opbygget en portefølje på mere end 6.000 ejendomme, hvoraf størstedelen er udlejet og har været det i længere tid. Det er et tydeligt bevis på, at lejere af rækkehuse hos HD Ejendomme er yderst tilfredse med standen, kvaliteten og vedligeholdelsen af boligen. Du kan derfor trygt kigge forbi hdejendomme.dk og finde dit leje rækkehus.

Kategori: Uncategorized
Udgivet: 28. september 2020

Sponsoreret