En nemmere hverdag med WiFi stikkontakter

Glemmer du tit at slukke for stikkontakterne, når du skal ud ad døren? Falder du ofte i søvn med lyset tændt? Hos smartery kan du få WiFi stikkontakter, som kan installeres på flere måder, som du kan styre fra din iPhone og Android. 

Kobles til din telefon

Du kender det måske – det er hyggeligt at have en lyskæde tændt på altanen, men nogle gange glemmer du at tænde den, og andre gange er det for koldt og vådt til at gå udenfor døren og trykke på kontakten. Det kan også være, at du ofte glemmer at slukke lyset, når du går ud ad døren, eller måske falder du tit i søvn med fjernsynet tændt det meste af natten. Når elektronik er tilkoblet stikkontakten, og vi ikke altid får det slukket, så kan det i sidste ende blive dyrt for elregningen, og det er heller ikke godt for miljøet at bruge unødvendigt strøm på noget, vi alligevel ikke får glæde af. En WiFi stikkontakt kan hjælpe dig af med problemet. Så snart du har installeret kontakten, kan du koble den til din iPhone eller Android via app’en Smart Life, og så kan du styre det hele derfra. Det er smart! 

Smarte løsninger

Når du installerer end WiFi stikkontakt, bliver alting nemmere. Hvis du sætter den op på børneværelset, kan du altid tjekke, at de små har husket at slukke lyset. Der er mange muligheder med en WiFi stikkontakt. Du kan installere den, så lyskæden på altanen skal tændes, når solen går ned, og slukkes, når den står op igen. Du kan også bestemme, at vandsprederen skal tændes, når temperaturen er høj og solen skinner. WiFi stikkontakter gør hverdagen nemmere!

Kategori: Bolig | Diverse | Haven
Udgivet: 25. januar 2021

Sponsoreret