En helt ny måde at ryge på

Er du blevet træt af at gå og ryge de almindelige cigaretter med tobak, så er det måske på tide at se dig om efter en smart e-cigaret i stedet. Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter i mange forskellige farver og modeller, og det smarte er, at du endda helt selv kan vælge både smag og duft, men også om du vil have din e-cigaret med nikotin eller ej.

Vælg selv din favoritsmag

Du er måske allerede stødt på flere personer, der ryger de smarte e-cigaretter. Og hvem ved, måske er det også en cigaret, der passer dig?

Du kender det måske – du er ved at være træt af altid at gå rundt og lugte af cigaretrøg og at have en dårlig kondi. Måske er din nærmeste familie eller kæreste også ved at være godt træt af, at alting lugter af sur cigaretrøg. Det er heller ikke sundt at ryge, og langt de fleste af os er også godt klar over alle de bivirkninger, som cigaretterne medfører. Men med de smarte e-cigaretter er det noget helt andet at ryge.

E-cigaretter med og uden nikotin

Det smarte ved at vælge en e-cigaret er, at du selv kan vælge, om du vil ryge med eller uden nikotin. Du kan endda også selv vælge smagen, og om du vil have en cigaret med smag af hindbær, lakrids, æble eller vanilje. Nikotinstyrken kan du selv styre, og det betyder, at du kan ryge med lidt eller meget nikotin.

Kategori: Diverse
Udgivet: 1. marts 2021

Sponsoreret