De bedste materialer samlet i én kniv

Stål fra Japan, bambus fra Kina og ibenholt-træ fra Afrika. Det er blot nogle af de materialer, der er med til at gøre knivene fra Endeavour til kvalitetsknive. De er udviklet af kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, og du kan få glæde af dem via https://casanovafurniture.dk/produkter/269-endeavour/

Testet ud fra egne erfaringer

Udviklerne og skaberne af knivene er Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der begge har mange års erfaring som kokke. De ved derfor præcis, hvad der kræves af en god køkkenkniv, for at man kan få det optimale ud af den. De har i samarbejde udviklet denne serie, der indeholder forskellige knive til forskellige behov. Derudover har de også et udvalg af kvalitetsskærebrætter samt knivholdere og tilbehør. Fælles for alle deres produkter er bestræbelserne på at opnå det bedst mulige produkt, og netop derfor er navnet Endavour perfekt, fordi det på fransk betyder bestræbelse.

Kvalitetsknive i unikke designs

Hos casanovafurniture.dk finder du Endeavour-serien, der er et specifikt udvalg grundet den gode kvalitet og det gennemtænkte design. Casanovafurniture.dk ønsker nemlig at kunne tilbyde deres kunder de bedste redskaber, både når det kommer til møbler, køkkenredskaber og andre vigtige ting til hjemmet. De blev stiftet i 2005, og derfor er det Danmarks ældste online møbelbutik. Der er ingen tvivl om, at Endeavour er et must for dig, der er en haj i køkkenet, og som sætter stor pris på ordentligt køkkenudstyr. Glæd dig selv med de unikke knive, så du kan nyde din tid i køkkenet endnu mere.

Kategori: Køkkenet
Udgivet: 30. oktober 2020

Sponsoreret