Brug det helt rigtige håndsprit

Bruger du håndsprit dagligt, og leder du efter et sted, som har et stort udvalg af hånddesinfektion? Så kan du hos Lomax.dk finde et bredt udvalg af håndsprit både som gel, i flydende form og som håndservietter.

Det er ikke helt ligegyldigt ,hvilken en håndsprit du vælger, og er du en af de mange, som dagligt bruger produktet i kampen mod covid-19 og Corona, så skal du helst anvende et godt produkt.

Hånddesinfektion til daglig

Måske er det ikke altid nemt at komme i nærheden af rindende vand og sæbe. Og i sådan en situation kan håndsprit være et glimrende alternativ. Selvfølgelig skal du altid sørge for at vaske hænder efter toiletbesøg og inden madlavning, men i og med at Corona er blevet en stor del af vores hverdag, skal du også sørge for at spritte dine hænder af. Det gælder også, hvis du har været ude og handle eller på arbejdspladsen, hvor der ofte er mange mennesker, der færdes.

For at få bakterierne og smitten på afstand skal du gå efter en god og effektiv håndsprit. Det betyder, at du skal vælge desinfektionsprodukter, der har en alkoholprocent på 70-85%. Disse er nemlig i stand til hurtigt og effektivt at slå bakterier, svampe og virus ihjel.

Hos Lomax.dk finder du flere forskellige typer af håndsprit. Både som gel men også i flydende form, som minder meget om vand, og til sidst som desinfektionsservietter. Det er selvfølgelig en smagssag, hvilket et produkt du ender med at vælge. Men det vigtigste er dog at holde hænderne helt fri for snavs og bakterier.

Kategori: Diverse
Udgivet: 26. november 2020

Sponsoreret