3 tips til familieprojekter med naturreb

Naturreb eller sisalreb, som for mange også kendes som spejderreb, kan bruges til et hav af ting i dit hjem – inden døre såvel som ude. Dette reb er et 100% naturprodukt og egner sig derfor godt til den miljøbevidste forbruger. Derudover er det elastisk, smidigt og knudefast og derfor er det oplagt som bindereb. Læs med her og få gode ideer til, hvilke projekter I sammen kan lave med naturrebet.

Spejderens foretrukne reb

For en friluftsentusiast eller en vaskeægte spejder, er sisalrebet uundværligt. Det kan bruges til et hav af opgaver – såsom at bygge en lejr op af træ – og derfor er det oplagt at bruge dette reb, hvis du og familien har sjove projekter. Det kunne være en hule i haven, hvor delene snørers sammen, eller en gynge der skal hænges op i et træ. Sisalrebet er nemt at binde og har en god modstandskraft.

Boligindretning med naturreb

Har du nogensinde overvejet, om du kunne hænge hylder, kurve eller potteplanter op med reb eller bruge rebet som en hank? Hvis ikke, får du her serveret en god idé. Naturrebet fås i forskellige tykkelser, er nemt at binde og er meget slidstærkt. Naturmaterialet er en æstetisk tilførsel til indretningen på niveau med træ, som også kan give varme og en nordisk stemning.

Oplagt til stald og husdyr

Selvom hverken arbejde i stalden eller omgang med store husdyr som heste og køer er noget for familiens mindste, så er naturrebet helt oplagt at have i stalden. Den gode brudstyrke og knudefasthed gør, at det kan bruges i alverdens sammenhænge – hvad end du skal binde en midlertidig grime eller træktov, binde halm eller hø sammen eller noget helt tredje.

Køb dit sisalreb hos HC Emballage.

Kategori: Haven
Udgivet: 16. december 2020

Sponsoreret