3 fantastiske grunde til at bruge skrivetavler

Vi tænker i det daglige ikke så meget over, hvad vi egentlig bruger skrivetavler eller whiteboards til. Men har du først brugt disse tavler på arbejdet, er det pludselig utrolig svært at gøre en masse forskellige ting, hvis de ikke er tilgængelige. Her kan du se tre gode grunde til at bruge skrivetavler.

  1. Brainstorming

Det er oplagt at bruge en stor ubeskrevet whiteboardtavle, når der skal gang i brainstorming i firmaet. Det giver et specielt godt overblik over, hvad der bliver smidt på bordet samtidig med, at det fremkomne kan betragtes af alle deltagere for at blive evalueret.

  1. Opgaveliste/dagsorden

Whiteboards giver ligeledes alle mødedeltagere en fornemmelse for, hvad der skal ske, og hvilken indflydelse det har for resten af deres arbejdsdag. Det bliver nemlig overskueligt at se, hvad dagsordenen for mødet er, og hvem melder sig til hvilke opgaver på listen. Har en medarbejder glemt, hvem de skal henvende sig til i løbet af dagen vedrørende en specifik opgave, kan det altid ses på tavlen.

  1. Inspiration

En skrivetavle, der eksempelvis hænger ved virksomhedens indgang, kan sætte skub i de ansattes hverdag med et lille inspirerende citat. Det kan eventuelt være rart at møde ind til ordene: ”Tæl ikke de ting du gør, gør de ting, der tæller”. Det kan være en lille opfordring til, at det ikke handler om at løbe hovedløst rundt og ordne en masse unødige ting på arbejdspladsen. Det er bedre at få gjort det nyttige.

Kategori: Kontoret
Udgivet: 25. august 2020

Sponsoreret