Søger du en blikkenslager?

Har du brug for folk til at ordne blikkenslagerarbejde? Hvis ikke du allerede kender Petrowsky, er det en blikkenslager med faglige folk, mange års erfaring og stærke kompetencer, og de kan hjælpe dig med ethvert blikkenslagerarbejde. 

Alt indenfor blik

Er du ved at bygge nyt, eller er der noget gammelt, som trænger til en kærlig hånd? Nogle ting, kan du måske klare selv, mens der er andre ting, hvor det kan være en god idé med professionel hjælp. Har du brug for hjælp til blikkenslagerarbejde? Bag Petrowsky er medarbejdere med mange års erfaring, og de har både haft jobs som fagentreprenør og hovedentreprenør, så de er klar på enhver opgave. De kan både levere store installationsrør, inddækninger til ventilations- og gasanlæg, men de er også specialister inden for blikkenslagerarbejde til tage, kviste, tagrender, nedløbsrør og facader. Lyder det som en hjælp, du kan få glæde af til dit projekt? 

Fleksible og kompetente

Petrowsky arbejder med forskellige materialer, heriblandt aluminium, kobber, zink, skifer og stål. De står klar til at hjælpe dig privat, og de har eget værksted, hvilket er med til at sikre, at de har helt og aldeles styr på hele processen. På værkstedet forarbejder de forskellige former for pladearbejde, så de passer præcis til det, de skal bruges til hos dig. At de har eget værksted, gør, at der er en større fleksibilitet, og der spares tid og ressourcer i hele processen. Har du brug for en blikkenslager? Så er det med at kontakte Petrowsky, så du kan få den bedste hjælp til dit projekt.

Kategori: Diverse
Udgivet: 18. marts 2021

Sponsoreret