Gode råd til at gøre dit lille soveværelse større

Små soveværelser kan være svære at indrette og bliver ofte trange, selv når der bruges et minimum af møbler. En dobbeltseng er simpelthen et så stort møbel, at det kan være vanskeligt at finde plads til andre ting.

Et rodet soveværelse er ikke et afslappende rum, og et lille soveværelse bliver rodet meget hurtigt. Det behøver dog ikke at være sådan. Der er en række tips, du kan bruge til at indrette et lille soveværelse for at få mest muligt ud af rummet.

Hold rummet åbent

Selvom det altid er fristende at købe den største seng, du kan få plads til i et soveværelse, er dette ikke den bedste idé, når det kommer til et lille soveværelse. En stor seng i et lille rum gør alt meget trangt.

Vælg i stedet for en mindre seng, der ikke fylder hele rummet. Det betyder ikke, at du ikke kan vælge en dobbeltseng. Det behøver bare ikke være den største dobbeltseng, du kan finde.

Vær smart med opbevaringspladsen

Hver kvadratmeter i et lille soveværelse er en potentiel opbevaringsplads. Det er nemt at gemme kasser med tøj under din seng eller arrangere andre former for opbevaringssteder, der ikke fylder meget.

Du kan eksempelvis også vælge at købe en puf med opbevaring eller en bænk med opbevaring til sengetøj m.m. I et lille soveværelse bør du altid være kreativ med dine opbevaringsmuligheder.

Lad lyset komme ind

Mens mørklægningsgardiner er meget nyttige til at holde et rum mørkt, kan et lille soveværelse drage fordel af naturligt lys. Dette vil hjælpe rummet til at føles let og luftigt. Sørg derfor for at du ikke altid har trukket dine gardiner for, så du får mere lys ind i rummet.

Kategori: Soveværelset
Udgivet: 13. juli 2021

Sponsoreret