Prisuddeling 2016

Husk at stemme på din favorit til Publikumsprisen. Ved alle scenerne og i Foyerbaren, ligger der stemmesedler.

Scenoskopdamen Scenoskop Festival 2016

Stem på din favorit!

Giv din stemme og vær med til at bestemme hvem der skal vinde den prestigefyldte Publikums pris.

Ved alle scenerne og i Foyerbaren, ligger der stemmesedler. Du skal blot udfylde én og lægge den i én af de blå stemmekasser.

Sæt kryds ved den forestilling du bedst ku li’. Den der har rørt dig, overrasket dig eller fik dig til at græde af grin.

Ud over æren, får den vindende forestilling også mulighed for at optræde på BaggårdsTeatret i Svendborg.

de uautoriserede humorister
De uautorisrede Humorister. Vinder af Publikumsprisen på Scenoskop festival 2015

Scenoskops priser

Scenoskop Teaterfestival støtter og styrker teatervækstlaget og det har vi mulighed for, igen i år i samarbejde med Skolerne i Oure og DATS. Derfor regner det med priser på Scenoskop 2016. Scenoskop har nedsat en hemmelig jury, som i den grad kommer på arbejde, når de skal finde frem til vinderne af:

 

Bedste tekst:

Det lægges vægt på den spændende og velskrevet historie, som har gjort sig særlig bemærket. Det være sig dramaturgisk såvel som tekstens komposition.

Præmie:

Vinderen får 3 timers privatsession og dramaturgisk coaching med Charlotte Munch, som bl.a. er kendt for at have medvirket i flere populære danske film og serier. Sessionen vil foregå på Skolerne i Oure. Vinderen vil få mulighed for at få feedback på materiale og inspiration til skriveprocesser.

 

Bedste idé:

Det lægges vægt på nytænkning, vovemod og kreativitet, som efterlader publikum med en aha-oplevelse.

Præmie:

Deltagelse i DATS’ 5-dages vækstlagsworkshop på det hemmelige teater, i Ålborg, i uge 30. Vinderen vil her, sammen med ligesindede, talentudvikle og få tilegnet sig konkrete værktøjer til at udvikle sig og sine kommende forestillinger. Indholdet vil bl.a. omfatte fundraising, scenografi, entreprenørskab, ledelse og kommunikation.

 

Uteaters HOTHOT-pris

Uteaters leder Mathias Bech udvælger én forestilling som vil blive inviteret til at optræde på Uteater i 2016.

 

 

Scenoskops priser og præmier på Oure 2016