Plakat

Plakat Scenoskop Festival 2016

Krøniker fra Havet

Af: Teater And & Måge

Krøniker fra havet krydser fortælling/ musik og animation i en samlet forestilling. Næsten lige så længe som Danmark har eksisteret som nation har havet været en central del af vores liv. Man ser det over alt i landskabet og hører det i sproget.  Sømanden er samtidig en meget ikonisk figur. Men han er ved at forsvinde fra overfladen.
Læs mere…

For Gamle til at Slås

 Af: Mænd og Kvinder

De delte seng og tøj. Deres mor var MOR, og huset var stort og fyldt med steder, man kunne gemme sig, når Marie bedre kunne lide Kasper fra 7, fordi han kørte på skateboard og sagde, at han kunne lave en ollie, og fordi han gik ud fra skolen i det store frikvarter og købte 1-kroners slik og Langejan’er.
Læs mere…

Festival trailer

Frigørelse

Af: Modern Move Company

I ”Frigørelse” oplever publikum kvindernes udvikling fra at være grå og homogene til farverige individer. De skal finde balancen mellem at være sig selv og være sammen. I denne søgen er der en risiko for at blive opfattet som værende egoistisk, og at miste relationer og tilhørsforhold.

Læs mere…

Scenoskop Festival 2016 kan opleves på Odense Teaters eksperimentelle scener. 24.-26. marts

KOM!

Swipe

Af: Teater Elg

Et møde mellem to fremmede. Et tomt rum hvor fysikken og ordets handling er den største drivkraft. En mand og en kvinde. Et drifternes spil… Læs mere…

Blandede Bolsjer – vol. 1

Blandede Bolsjer vol 1 Scenoskop Festival 2016

-Brainstorm af Teater Gemyt
-De Tre Rum af Luloma
-Artist talk

I år er Scenoskop velsignet med hele 2 stk. blandede bolsjer. Blandede bolsjer dækker over et utal af muligheder. Det er en legeplads og et arbejdsredskab som publikum normalt ikke får indsigt i.

Læs mere…

Små suk, min pige

 Af: Teater Taraxacum

Kend din plads, i stuen såvel som i livet, så skal det nok gå dig godt!
– Når man som du er født grim, er det så meget desto vigtigere at fremstå munter. Det er direkte uhøfligt at være uskøn og kedelig!

Læs mere …

Scenoskop Teaterfestival er en festival for vækstlagsteater og scenekunst, der siden 2013 har givet sceneplads til vækstlag fra Odense og resten af landet, samt tilbudt gratis teateroplevelser for det odenseanske publikum. Alle i Scenoskop arbejder non-profit - det hele er drevet af engagerede og passionerede mennesker.

Scenoskop

Kærlighedsministeriet

Af: Nonsens

I en nær fremtid kaldes en mand og en kvinde til samtale på kommunen. De vil gerne være kærester, og skal derfor forfatte en kontrakt sammen med en advokat.

Læs mere…

Inuit

Inuit Pråk Scenoskop Festival 2016

Af: Pop-Rim på Åen i en Kano

Hvordan ser et menneske ud, der har fået frataget sig sin identitet og sit kulturelle udgangspunkt, fordi nogen mente, det var bedre at være noget andet? Er det muligt at forblive et menneske, at forblive hel, og har man lyst til at huske det der engang var?

Læs mere…

Skakbrættets Hemmeligheder

Af: Nyt bud

En fint påklædt herre, en kvinde, en mand som mest af alt ligner en bums. Hvem er de? Scenen bliver sat
med åbningssekvensen, men hvad drejer det sig egentlig om? Hvad er konflikten? Hvordan vil det ende?

Læs mere…

Efterladt

Af: Memories of the Fish

”Left Behind” er fortællingen om den trofaste hustru, der pludselig lades alene fordi
manden rives bort af uventede omstændigheder. En dag kommer han bare ikke hjem. Hvad er der sket? Hvad skal der blive af hende? Det var ham, der tjente pengene, ham  der socialiserede, ham der var sikkerheden, ham der satte dagsordenen, ham der modtog hendes kærlighed.

Læs mere…

Dømt til at skabe

Dømt til at skabe Scenoskop Festival 2016

Af: Rapa Nou

En tragi-komisk fortælling, om 6 skæbners indre kamp som kunstner.
Hvad gør en kunstner, hvis inspirationen er gået tabt og man opdager at man er fanget i et livsomstændeligt værk, hvor man ikke længere er  skaber af sit eget liv – men offer for sin egen kunst?

Læs mere…

Til Sidste Fjer

Af: GAS

En kvinde ser tilbage på sin tid i den pigebande hun var med i da hun var 14 år gammel. Det er både den bedste og den værste tid i hendes liv og de måneder det varede har præget hende for altid og vil for altid være en del af hende.

Læs mere…

Kollektivet + Limbo

Af: OE15

Fem mennesker vågner op i Limbo og opdager at de befinder sig et fremmed sted og at ingen af dem har nogle erindring om hvor eller hvorfor de er der. Her bliver de stillet en opgave der vil sætte deres etiske og moralske grænser på spil . I Kollektivet, bliver der vendt op og ned på en flok unge menneskers hverdag da noget går helt galt og en ny beboer flytter ind.

Læs mere…

At være frivillig indebærer, at du - med dine kompetencer og interesser - træder ind og bidrager dér, hvor du kan og har lyst.

Bliv frivillig

Blandede Bolsjer – vol. 2

Blandede Bolsjer vol 2 - Scenoskop Festival 2016

-Til Døden os .. af Teater Tam
-Papirstop af Anjok
-Artist talk

I år er Scenoskop velsignet med hele 2 stk. blandede bolsjer. Blandede bolsjer dækker over et utal af muligheder. Det er en legeplads og et arbejdsredskab som publikum normalt ikke får indsigt i.

Læs mere…