Af Teater Flyv

(torsdag den 10. maj og lørdag den 12. maj)

En dygtig pige, tak! sætter lys på de tårnhøje, uopnåelige forventninger, vi kan have til os selv, og hvad der gemmer sig bag alle forventningerne. Teater Flyv sætter fokus på, hvad der ligger bag det at være en dygtig pige og zoomer ind på usikkerhed, mindreværd og tvivl – og spørger dem selv, hvor alle undskyldningerne egentligt kommer fra?

De dygtige piger sætter deres liv til skue ved at kigge ind i en række hverdagsoplevelser såsom turen i Netto, hvor et hav af dilemmaer kan opstå, når der eksempelvis skal vælges en leverpostej. Skal det være den økologiske, den dyre franske eller den billige, fedtholdige fra Stryhns?
Det er den hungrende sult, der opstår som et ondt mavesår, når man ikke har fået komplimenter i et stykke tid – og problematikken i, at tiden ikke tillader total perfektionisme.

Teater Flyv sætter sig selv i spil, tager udgangspunkt i deres egne tanker, følelser og krop, og får personligt iscenesat dem selv på en måde, så teaterpublikummet får mulighed for at få et intimt, selvironisk og uhøjtideligt indblik i, hvordan det også er at være et ungt menneske anno 2018.
En dygtig pige, tak! bygger på improvisation og er deviset frem i fælleskab.

ENGLISH: Unreachable expectations, uncertainty, self-doubt and lack of self-esteem. These are just some of the topics that Teater Flyv tries to shed some light on with their excellent performance En dygtig pige, tak!.
Most of all, it’s an intimate, self-ironic and unpretentious look into the lives of our current youth.

MEDVIRKENDE:
Marie-Louise Ottesen – skuespiller
Martha Overgaard Bach – skuespiller
Signe Birk Backs – skuespiller
Eva Birkholm Rasmussen – skuespiller
Amalie Cloos – skuespiller
Julie Kofoed Andreasen – skuespiller