Bliv frivillig

Vil du være frivillig eller festivalarrangør?

Alle i Scenoskop arbejder non-profit – det hele er drevet af engagerede og passionerede mennesker. Scenoskop er en platform der giver for kunstnere fra vækstlagsmiljøet mulighed for at udtrykke sig på en professionel scene.

At være frivillig indebærer, at du – med dine kompetencer og interesser – træder ind og bidrager dér, hvor du kan og har lyst – op til og under festivalen. Der skal dekoreres og pyntes, males cykler eller sko eller.., der skal sælges billetter og øl og publikum skal måske forkæles med en VIP-oplevelse. Der skal hænges plakater op i by og på land og nye løsninger skal findes til forplejning, pynt mv. hvert eneste år.

Husk: Du forpligter dig ikke til mere, end du selv ønsker

 

Arrangør?
Kan du godt lide ansvar? Er du glad for teater? Har du evt. et særligt interesseområde, som du ønsker at udfolde dig indenfor f.eks., PR, performance, bestyrelsesarbejde, fondansøgninger, regnskab, gruppekoordination, festdekoration, hjemmeside, frivilligkoordination, catering, fotografering mm. – så er du måske kandidat til festivalarrangør for næste Scenoskop… Vi arbejder næsten hele året og vi håber at kunne byde dig velkommen i arrangør-gruppen for 2017.

Skriv til os og meld dig som frivillig eller hør nærmere om at blive arrangør..

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked