Blandede Bolsjer – vol. 1

Blandede Bolsjer vol 1 Scenoskop Festival 2016

-Brainstorm af Teater Gemyt
-De Tre Rum af Luloma
-Artist talk

I år er Scenoskop velsignet med hele 2 stk. blandede bolsjer. Blandede bolsjer dækker over et utal af muligheder. Det er en legeplads og et arbejdsredskab som publikum normalt ikke får indsigt i.

Det er her man, som scenekunstner, kan komme med den gode idé, et manuskript under udarbejdelse, en reading, en særligt problematisk scene der trænger til friske øjne, et stykke under udarbejdelse eller den lille lækkerbisken der blot savner lidt finish. Mulighederne er uendelige men fælles for dem er, at hver sekvens ikke må tage mere end 15 minutter. Efter endt visning åbnes der op for at publikum kan komme med spørgsmål, konstruktiv kritik, idéer og forslag. På den måde er publikum med til at sætte deres aftryk på processen og det endelige produkt.

Det er en meget anderledes og rå teateroplevelse, man bestemt ikke bør snyde sig selv for!

SCENE:
Uteater

VARIGHED:
50 min.

SPILLETIDER:
Torsdag kl. 17.15 – 18.05 – Klik her for billet
Fredag kl. 16.00 – 16.50 – Klik her for billet

PROGRAM:
-Brainstorm af Teater Gemyt
De Tre Rum af Luloma
-Artist talk

 

BRAINSTORM – en del af blandede Bolsjer VOL. 1
Brainstorm Scenoskop Festival 2016

Af: Teater Gemyt

En ung mand har til opgave at skrive en forestilling, men hvordan gør man lige det? Hvordan opstår idéen?

Til det beder han sin nærmeste kompagnon om hjælp. Sammen begiver de sig ind i fantasiens verden hvor selv den mindste idé kan føre til noget, hvis man blot vælger at lukke den ind.

Medvirkende: Jonas Hahn, Emil Langer
Dramatiker og Instruktør: Mikkel Ove

 

De 3 rum – en del af Blandede Bolsjer VOL. 1

3rum

Af: Luloma

”De Tre Rum er en helt stram komposition. Enkle og radikale greb skaber rammerne for en forestilling, der åbner sig i mange retninger. Skuespillet er dynamisk og levende, afbrydelserne og de koriske elementer fungerer rapt, næsten musikalsk. Der rejses lige fra det nære med en bag-historie om Joakim til det større og politiske omkring flygtninge og grænser. Samtidig med at teksten går mod større åbenhed og bredere tolkninger – så går fremførelsen i retning af enhed og kor. Det er to stærk modsatrettede bevægelser, og det er virkelig raffineret. Vi har at gøre med ambitiøs og intelligent scenekunst, der tvinger publikum frem på stolekanten. Det her er ikke for alle, men det er denondehyleme lækkert.”  –  Martin Lyngbo, Mikkel Flyvholm og Signe Kjærup Hjort

Medvirkende: Louise Dahl, Amalie Musolino og Lotte Ditlefsen
Instruktør: Louise Dahl, Amalie Musolino og Lotte Ditlefsen
Producer: Thor Johnson
Manuskriptforfattere: Anna Nørreby, Lotte Ditlefsen, Amalie Musolino og Louise Dahl
Tekniker: Thor Johnson