Billetter

Som noget nyt introducerer Scenoskop Teaterfestival i år – VIP Oplevelsen!
Når du bestiller billet til en forestilling, kan du for kun 30 kr, tilkøbe VIP Oplevelsen. Med den er du garanteret en plads på første række, lidt særlig nuslen og puslen fra de VIP frivillige, samt én øl, én vand eller ét glas Astibobler, efter eget valg.
Der er et begrænset antal VIP Oplevelser til hver forestilling og oplevelsen gælder kun til dén forestilling, der er bestilt billet til. Din VIP Oplevelse skal indløses senest 10 min. før forestillingens starter.
Under festivalen kan VIP oplevelsen også købes i Scenoskops Loungebar. Dog senest én time før den valgte forestilling.

Der er mulighed for at reservere billetter til alle forestillinger på Scenoskop Teaterfestival – undtagen til “Frigørelse” der spiller foran Odense Teater. Dog er det kun 40% af billetterne til hver forestilling, der kan reserveres, resten af pladserne i salen fyldes op ved døren, efter først-til-mølle- princippet. Billetter kan kun  reserveres online og salget lukker aftenen før kl. 22.00. Så skulle du f.eks. har lyst til at se en forestilling fredag d. 25. kl. 18 så skal billetten reserveres inden kl. 22.00 torsdag d.24.
Den eneste mulighed for at reservere billetter på selve festivalen, er hvis du ønsker at købe en VIP Oplevelse. Denne kan købes i Scenoskops Loungebar, der befinder sig ved Foyerscenen på Odense Teaters 1. sal.
NB. Der er et begrænset antal VIP Oplevelser til hver forestilling og de skal købes senest 1 time før den valgte forstilling.

Frigørelse

frigørelse

Der er ubegrænset plads til alle 3 forestillinger. Der behøves ingen billet. Mød op ved Hovedindgangen.

Små suk, min pige

Små suk, min pige

Forestillingen spiller ekstraordinært OGSÅ som åbningsforestilling torsdag kl. 14.00 på Værkstedet. Billet er ikke nødvendig.