Af Aktivisterne

(torsdag den 10. maj)

Aktivisterne er en dysfunktionel gruppe aktivister, som hører til i Odense. Herfra forsøger de at rette op på verdens uretfærdigheder ved at kæmpe en brav kamp for mange gode sager; såsom feminisme, dyrevelfærd, naturen, homo- og transseksuelles rettigheder, god kønspolitik og meget mere. På trods af deres gode intentioner kommer de dog ofte ud på et kaotisk sidespor.

Aktivisterne er et semi-improviseret og serialiseret komediestykke, hvor skuespillerne har faste roller og et fast ”sted”, men udover det aner de faktisk ikke, hvad der kommer til at ske. De improviserer ud fra fortælleren og publikums input, hvilket der kommer en hylende morsom og komplet sammenhængende historie ud af.

Alt, hvad der sker i stykket, tæller også med i næste forestilling – det er dog ikke nødvendigt at have set Aktivisterne før for at være med.

ENGLISH: A take on the modern art of impro comedy, Aktivisterne is a group of Odense-based activists whose actions often side-track their good intentions.
With Episode 4, Aktivisterne once again tries to fight for causes such as feminism, animal welfare, gender politics and much more.
And don’t worry; you don’t have to have experienced Aktivisterne before to hop along on this unpredictable ride.

MEDVIRKENDE:
Ida Serup – skuespiller
Jonathan Messerschmidt – skuespiller
Emily Schlüssel – skuespiller
Kristian Ploug Lange – skuespiller
Amalie Christel Werenskiold – skuespiller
Thomas Elvin Schønemann-Lange – skuespiller
Mads Trier Braas – instruktør, fortæller, manuskriptforfatter
Freja Aya Dernild – instruktørassistent
Mikkel T. Olesen – sceneassistent